Подопочистваща машина Ghlibli&Wirbel Ranger R 115 FD 75

Ranger R 115 FD 75 е подопочистваща машина за почистване на големи и средни площи. Съчетанието от висока производителност с ергономичност и максимален конфорт на оператора правят машината идеалния избор за работа , дори и от по-малко опитни такива.

Машината оставя след себе си сух и напълно готов  за експлоатация под независимо от вида и естеството на повърхността.При приближаване на препятствие чистачката се прибира автоматично.

Ranger R 115 FD 75 предлага контрол панел ,чрез който се контролират и управляват всички функции на машината.Програмата Eco System намалява консумацията и елиминира отпадъците, като същевременно поддържа най-добра ефективност на почистване като максимално намалява вредните емисии. Функцията Ready to go позволва, чрез натискане на един бутон , активирането и регулирането на всички основни функции на машината , позволяваш незабавното и  използване.Машината е лесна за изполване и не се изисква специално обучение. Използва се за почистване на спортни зали , болници , училища, хотели , обществени сгради и тн.